Merhaba okurlarım, bugün sizinle ‘Makarna nasıl yapılır ve püf noktaları nelerdir?’ başlığı altında bir yazı yazacağım :)
Çok kolay bunu yazmana ne gerek var diyorsanız eğer bilmediğimiz o kadar çok şey çıkabiliyor ki… Neyse hadi başlayalım anlatmaya.
İlk olarak geniş bir tencereye su doldurun ve ocakta kaynamasını bekleyin. Ağzını kapatın ki daha çabuk kaynasın. Daha sonra kaynayan suya makarnayı dökün. Üzerine tuz ve birbirine yapışmaması için sıvı yağ ekleyin.
Karıştırın. 15-20 dakika gibi bir süreçte ocakta kalsın. Daha sonra makarnayı süzün. Tencereye koyduğunuz margarini eritin ve makarnayı ekleyin. 5 dakika kaldıktan sonra ocaktan alın. Vee hazır. İsteğinize göre domates, makarna, kıymalı, peynirli soslar yapabilirsiniz. Şimdiden afiyet olsun
hakikatende cok enteresan bir tarif sanki aklima bir spec vardi zut pisirme o geldi
YanıtlaSilyüzyılın tarifi
YanıtlaSilahahha bu ne be :)))))
YanıtlaSilMakarnayı süzünce bütün vitamini lezzeti aktı gitti. Daha sonra kanser yapan
YanıtlaSilmargarin ilave etti. Otur kendin ye.
çok yaratıcı bir tarif
YanıtlaSilMakarna haslarken icine yag konmaz.Sebebi ise sonra sosunu icine cekmez.Bu nasil bir tarif????
YanıtlaSil